Advertisement

Esenyurtta Yangin / Rize'de Salarha Beldesi'nde yaşayan vatandaşların yaklaşık ... / Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

Esenyurtta Yangin / Rize'de Salarha Beldesi'nde yaşayan vatandaşların yaklaşık ... / Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme:

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

SİSTEM YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ 0507 245 85 21 ...
SİSTEM YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ 0507 245 85 21 ... from www.goldreklamkayitlari.com
Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ...
Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ... from te-habervakti-com.cdn.vidyome.com
Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve iki fabrikaya daha sıçrayan yangına ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı.

SON DAKİKA: İstanbul Esenyurt'ta lojistik deposunda yangın ...
SON DAKİKA: İstanbul Esenyurt'ta lojistik deposunda yangın ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar